Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 54 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Wortelfrees

Eigenaar Arno van der Lans van Madestein heeft een wortelfrees ontwikkeld gebaseerd op zijn ervaringen uit de praktijk. Boomwortels verwijderen uit uw grond gebeurde nog nooit zo effectief. In uw tuin blijven zo geen ongewenste wortels achter.

 

Wortelfrees in eigen beheer

Na het verwijderen van beplanting blijven wortels van bomen in de grond. Met de huidige machines kon dit probleem niet worden opgelost. Madestein ontwikkelde een machine die de achtergebleven wortels in de lengte klein maakt om onder de grond begraven te worden zodat deze kunnen vercomposteren. De gezeefde grond kan opnieuw ingeplant worden of omgevormd worden naar een gazon. Vrachtwagens en stortkosten zijn verleden tijd. De voordelen van onze eigen wortelfrees maken deze klus nog gemakkelijker en goedkoper om wortels weg te halen:

 

Wortels Verwijderen Den Haag & Westland

Deskundig advies en professionele boom wortelverwijdering voor uw terrein in Den Haag en het Westland. Wij maken uw project boomstronken en wortels vrij! Boomstronk te verwijderen in de regio? Geen probleem!

Extra informatie

Voor meer informatie over de mogelijkheden van het laten verwijderen van boomwortels kunt u bellen naar 0174 – 281512 of 06 – 53 54 40 35. Wij vertellen u graag over de werking van deze bijzondere machine. Als u meer algemene vragen of opmerkingen heeft kunt u ons contactformulier invullen. Groenprojecten Madestein is gevestigd in Monster en wij zijn werkzaamheden in onder andere Den-Haag, Naaldwijk, Hoek van Holland, Wateringen, Loosduinen, Vlaardingen en Zoetermeer.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Groenprojecten Madestein