Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 54 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Bomen rooien en vellen in Den Haag

Laat uw bomen veilig vellen of rooien door Madestein Groenprojecten uit Monster, nabij Den Haag. Dankzij onze kennis van zaken en de juiste machines zijn we in staat alle bomen op een veilige en verantwoorde manier te rooien. Ook voor de aanleg, het onderhoud, de beplanting en renovatie van uw particuliere of bedrijfstuin bent u bij ons aan het juiste adres. Madestein Groenprojecten, sterk in kleine tuinen!

Bomen kundig laten vellen of rooien in de regio Den Haag

Madestein Groenprojecten in Monster, gelegen in de regio Den Haag, kan op een veilige en verantwoorde manier bomen rooien en vellen. Met ruim 50 jaar ervaring en kennis zijn wij uitstekend in staat situaties in te schatten en voorzien we u van de juiste werkzaamheden bij de aanleg, beplanting, renovatie en het onderhoud van uw tuin. Ook bomen rooien, overal in de regio Den Haag, behoort tot de werkzaamheden van de hoveniers van Madestein. Hierbij maken wij gebruik van verschillende machines en technieken. Wij kunnen op het gebied van bomen rooien het volgende doen:

De juiste techniek om bomen te rooien en te vellen is afhankelijk van de grootte, ligging en omgeving van de boom. Vraag een van onze medewerkers om de situatie te komen bekijken. Madestein Groenprojecten zorgt ervoor dat bomen rooien veilig en gecontroleerd wordt gedaan in Den Haag en omgeving. Wij rooien bomen ook in de volgende regio’s: WestlandNaaldwijkZoetermeer, etc. 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Voor specifieke vragen over het laten rooien en vellen van uw bomen kunt u contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in op de website, stuur een e-mail naar info@madesteingroenprojecten.nl of bel naar 0174 – 281512. We horen graag van u!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Groenprojecten Madestein