Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 54 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Bomen rooien Den Haag

Laat uw bomen veilig vellen of rooien door Madestein Groenprojecten uit Monster, nabij Den Haag. Dankzij onze kennis van zaken en de juiste machines zijn we in staat alle bomen op een veilige en verantwoorde manier te rooien. Ook voor de aanleg, het onderhoud, de beplanting en renovatie van uw particuliere of bedrijfstuin bent u bij ons aan het juiste adres. Madestein Groenprojecten, sterk in kleine tuinen!

Bomen kundig laten vellen of rooien in de regio Den Haag

Madestein Groenprojecten in Monster (regio Den Haag) kan om op een veilige en verantwoorde manier bomen rooien en vellen. Met ruim 50 jaar ervaring en kennis zijn wij uitstekend in staat situaties in te schatten en kunnen u voorzien van de juiste werkzaamheden bij de aanleg, beplanting, renovatie en het onderhoud van uw tuin. Ook bomen rooien behoort tot de werkzaamheden van de hoveniers van Madestein uit Monster (regio Den Haag). Hierbij maken wij gebruik van verschillen machines en technieken. Wij kunnen op het gebied van bomen rooien het volgende doen:

  • Het knippen van bomen
  • Het omzagen van bomen
  • Het bewerken van boomwortels met de bodfrees machine.

De juiste techniek om bomen te rooien en te vellen is afhankelijk van de grootte, ligging en omgeving van de boom. Vraag een van onze medewerkers om de situatie te komen bekijken.  Madestein Groenprojecten uit Monster (regio Den Haag) zorgt ervoor dat bomen rooien veilig en gecontroleerd wordt gedaan.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Voor specifieke vragen over het laten rooien en vellen van uw bomen kunt u contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail of bel naar 0174 – 281512. We horen graag van u!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Groenprojecten Madestein