Snoeien

Snoeien hoort bij het onderhoud van bomen en het is belangrijk dat dit op de juiste manier en in de juiste tijd gebeurd. Madestein heeft vele jaren ervaring met het vakkundig snoeien van kleine tot zeer grote bomen.

Het is daarom een klus waarvoor wij veel worden gevraagd. Ook voor bomen die op moeilijk bereikbare plaatsen staan draaien wij onze hand niet om. Door middel van klimtechnieken komen wij in hooggelegen delen van de boom en indien nodig kunnen wij ook gebruik maken van een hoogwerker.

Kandelaberen

Als het niet meer mogelijk is een boom zodanig te snoeien dat het gewenste nette uiterlijk bereikt kan worden is kandelaberen misschien het laatste redmiddel. Kandelaberen is een snoeitechniek waarbij takken worden afgezaagd waardoor de boom het uiterlijk van een kandelaar krijgt. De boom kan hierdoor opnieuw uitlopen en mooi worden. Ons advies is wel om na 1 à 2 jaar vormsnoei toe te passen.

Periodieke snoeiwerkzaamheden

Uiteraard kunnen wij periodiek snoeiwerkzaamheden uitvoeren. Advies is om na 1 à 2 jaar vorm snoei toe te passen. Zowel in het voorjaar als in het najaar komen wij uw tuin snoeien. Het groenafval voeren we uiteraard voor u af!

Hoogwerker voor snoeiwerkzaamheden

Voor snoeiwerkzaamheden zijn we met onze hoogwerker snel inzetbaar, Arbo vriendelijk en hebben een groot bereik (tot 22 meter hoog). Ook zijn we snel terugplaatsen, als eerste hulp bij stormschade.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in de technieken sturing, vormsnoei en als laatste redmiddel kandelaberen.

Meer informatie over de mogelijkheden om uw boom te snoeien.

   

   

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

  In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

  Neem contact op

  Contact

   Groenprojecten Madestein