Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 54 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Boom weghalen

Een boom weghalen is een erg grote klus, zeker als u in een dichtbevolkt gebied zoals Den Haag woont. Wij zorgen ervoor dat zowel u als uw omgeving zo min mogelijk last ondervinden tijdens de werkzaamheden. Bij Groenprojecten Madestein zijn we sterk op de kleine ruimte. Door onze ervaring en deskundigheid zijn wij dé partij voor het weghalen van een boom in Den Haag en omgeving.

Een boom weghalen in Den Haag: hoe doen wij dat?

Bij het weghalen van bomen in de dichtbevolkte gebieden in Den Haag staat maar één ding voorop: veiligheid. Daarom werken wij op een gecontroleerde manier waarbij de omgeving geen schade oploopt. Wij bieden verschillende kapmogelijkheden aan:

  • Bomen knippen: hierbij worden de grote takken eerst door ons uit de boom geknipt en veilig op de grond gelegd, waarna de minder omvangrijke boom gekapt wordt.
  • Bomen zagen: dit is de conventionele manier waarbij de boom met een motorzaag wordt gekapt vanaf de grond of door erin te klimmen. Het groenafval wordt versnipperd en weggevoerd.
  • Bomen frezen: door gebruik te maken van een unieke compacte bosfrees worden verschillende bomen in één werkgang verwijderd. Het hout wordt versnipperd en licht door de grond verwerkt. Dit kan voor bomen tot 20 cm in diameter.

De beste kapmogelijkheid is afhankelijk van de situatie: de omgeving, de omvang en de standplaats van de boom of bomen.

Wij beantwoorden uw vragen heeft

Heeft u vragen over de verschillende kapmogelijkheden voor het laten weghalen van een boom in de regio Den Haag? Zowel particulieren als zakelijke klanten zijn bij ons welkom, alsmede stichtingen en scholen voor andere openbare ruimtes. Neem contact op of maak een afspraak door te bellen naar 0174 – 281512 of stuur een e-mail op info@groenprojectenmadestein.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Groenprojecten Madestein