Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 54 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Bomen rooien en VTA-controle Westland

Om bomen te laten rooien en/of een VTA-controle te laten uitvoeren, vertrouwt u op Groenprojecten Madestein in het Westland. Groenprojecten Madestein is dé specialist in boomverzorging Westland. Wij rooien bomen op iedere locatie, waarbij zowel het formaat van de boom als de omgeving niet uitmaakt. Zelfs bomen waar een muur omheen gebouwd is, rooien we door middel van onze professionele verwijderingstechnieken.

 

Bomen laten rooien en een Visual Tree Assesment (VTA-controle) door de boomchirurg in het Westland

Bij Groenprojecten Madestein in Monster, gelegen in het Westland, beschikken wij over een hoogwerker, telekraan, klimmers en nog veel meer. Voor elke situatie bieden wij een passende oplossing. Veiligheid en een gecontroleerde verwijdering van de bomen staan bij ons voorop. Dankzij onze kennis van zaken en de juiste machines zijn we in staat het rooien en kappen van alle bomen op een verantwoorde manier te doen. Ook voor het laten uitvoeren van een Visual Tree Assesment (VTA-controle) in de regio Westland vertrouwt u op ons. Naast het rooien van de bomen in Westland worden wij ook vaak ingezet voor andere werkzaamheden, zoals:

Madestein Groenprojecten zorgt ervoor dat het rooien van bomen op een veilige en gecontroleerde wordt gedaan in Westland en omgeving. Wij rooien bomen ook in de volgende regio’s: Den Haag, Naaldwijk, Zoetermeer, de lier etc. 

Bij de boomveiligheidscontrole maken we gebruik van de VTA-methode. Zowel de vitaliteit als de conditie van een boom wordt dan vastgesteld. Kortom, voor een complete service op het gebied van groen komt u naar Groenprojecten Madestein!

Wilt u meer informatie? Neem contact op met onze boomchirurg!

Wilt u meer informatie ontvangen over het rooien van bomen of de uitvoering van de VTA-controle door Groenprojecten Madestein in het Westland? Neem dan contact met op met onze specialisten door te bellen naar 0174 – 281512 of een e-mail te sturen naar info@madesteingroenprojecten.nl! Onze professionals hebben gedegen kennis en voorzien u van deskundig advies. Vraag eenvoudig naar de vele mogelijkheden voor uw tuin of openbare ruimte!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Groenprojecten Madestein