Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 54 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Boomwortels verwijderen

Boomwortels verwijderen wordt efficiënt en snel gedaan door Groenprojecten Madestein. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het verwijderen van boomwortels met onze speciaal ontwikkelde wortelfrees. Deze is ontwikkeld op basis van jarenlange ervaringen in de praktijk. Het leidde tot meerdere machines die zowel voor kleine als grote capaciteiten ingezet kunnen worden, maar ook op moeilijk bereikbare plaatsen ingezet worden.

Een unieke wortelfrees om boomwortels te verwijderen

Na het verwijderen van bomen of beplanting blijft de wortel in de grond. Deze wortels verwijderen wij daarna compleet uit de grond. Bij Groenprojecten Madestein hebben we de beschikking over twee wortelfrezen die compact genoeg zijn om zonder moeite in uw tuin te komen zodat er een nieuwe boom geplant kan worden. Daarnaast biedt deze wortelfrees, die we in eigen beheer ontwikkeld hebben, voldoende diepgang én kracht zodat alle wortels kleiner dan 15 cm kapot gefreesd worden. De restanten worden onder de gezeefde grond begraven en teruggegeven aan de natuur. Er zijn dus geen stortkosten. Voor of na het verwijderen van de achtergebleven wortels adviseren wij u deskundig over de eventuele aanleg of renovatie van uw tuin. Daar ligt namelijk onze kracht!

Vraag meer informatie aan

Wilt u graag meer informatie over het verwijderen van boomwortels? Wij voeren onze werkzaamheden niet alleen voor particulieren uit, maar ook bedrijven, gemeenten, scholen en stichtingen helpen wij graag verder. Maak een afspraak door te bellen naar 0174 – 281512 of stuur een e-mail op info@groenprojectenmadestein.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Groenprojecten Madestein