Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 54 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Boomwortels verwijderen met een wortelfrees

Het efficiënt verwijderen van boomwortels is een expertise van ons, ideaal voor particulieren en bedrijven. Onze wortelfrees, ontwikkeld door praktijkervaring, is geschikt voor elke capaciteit en zelfs voor moeilijk bereikbare locaties. Onze machines zorgen voor een snelle en veilige verwijdering van wortels, waarbij de omliggende omgeving intact blijft. Voor het professioneel verwijderen van wortels en boomwortels, neem contact op met Groenprojecten Madestein voor duurzame en efficiënte service.

Een unieke manier om wortels te verwijderen

Na het verwijderen van bomen of beplanting blijft de boom wortel in de grond. Deze wortels verwijderen wij daarna compleet uit de grond. Bij Groenprojecten Madestein hebben we de beschikking over twee wortelfrezen die compact genoeg zijn om zonder moeite in uw tuin te komen zodat er een nieuwe boom geplant kan worden. Daarnaast biedt deze wortelfrees, die we in eigen beheer ontwikkeld hebben, voldoende diepgang én kracht zodat alle wortels kleiner dan 15 cm kapot gefreesd worden. De restanten worden onder de gezeefde grond begraven en teruggegeven aan de natuur. Er zijn dus geen stortkosten. Voor of na het verwijderen van de achtergebleven wortels adviseren wij u deskundig over de eventuele aanleg of renovatie van uw tuin. Daar ligt namelijk onze kracht!

Boom wortels verwijderen, hoe werkt het?

Een wortelfrees is een essentieel instrument bij het verwijderen van boomwortels, ontworpen om grondig en nauwkeurig wortelstructuren uit de grond te verwijderen. Deze techniek minimaliseert de schade aan de omringende grond en is cruciaal voor het behouden van de integriteit van nabijgelegen structuren. Met een wortelfrees kunnen specialisten zoals die van Groenprojecten Madestein efficiënt boomwortels verwijderen op zowel toegankelijke locaties zoals de tuin als uitdagende locaties.

Vraag meer informatie aan

Wilt u graag meer informatie over het verwijderen van boomwortels? Wij voeren onze werkzaamheden niet alleen voor particulieren uit, maar ook bedrijven, gemeenten, scholen en stichtingen helpen wij graag verder. Maak een afspraak door te bellen naar 0174 – 281512 of stuur een e-mail op info@groenprojectenmadestein.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Groenprojecten Madestein