Wortels Verwijderen

Arno van der Lans ontwierp en bouwde zelf een vol velds wortelfrees. Omdat met de huidige machines het probleem van in de grond achterblijvende wortels bleef bestaan. 

De eigen FAE bosfrees kwam niet diep genoeg om dit probleem op te lossen. Voldoende diepgang, kracht en een niet “te hoog” toerental zodat alle wortels kleiner dan 15 centimeter kapot worden gefreesd waren de functionele specificaties voor de frees die Van der Lans in eigen beheer heeft ontwikkeld. Het resultaat is een wortelfrees die uitermate geschikt is voor het renoveren van kleinere plantvakken. En waarmee wortels verwijderen een stuk effectiever gedaan kan worden.

Wortels Bomen verwijderen

Na het rooien van een boom blijft de wortel achter. Deze wortels verwijderen wij ook compleet uit de grond. Madestein heeft hiervoor de beschikking over 2 wortelfrezen die compact genoeg zijn (90 cm en 70 cm breed) om zonder moeite in uw (moeilijk bereikbare) tuin te komen. De machine van 70 cm breed kan bijvoorbeeld door uw huis worden gereden. Ondanks het compacte formaat kunnen ze moeiteloos de wortels van grote bomen verwijderen. Ze doen daarom dan ook niet onder voor de conventionele “grote” wortelfrezen! De wortelfrees gaat namelijk 60cm diep en verwijderd zo alle wortels. Wortels van bomen verwijderen? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, ori├źnterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

    Groenprojecten Madestein