Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 54 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Bomen knippen en kappen in Den Haag

Wilt u bomen laten knippen of kappen in de regio Den Haag? Neem dan contact op met Madestein Groenprojecten uit Monster voor een vrijblijvend advies. Wij bekijken graag met u de situatie van uw boom om zo te bepalen wat de beste techniek is voor het snoeien, kappen of vellen van de boom. Bomen knippen is een techniek waar we bij Madestein gespecialiseerd in zijn. Voor het knippen en kappen van bomen in de regio Den Haag maakt u vandaag nog een afspraak met Madestein Groenprojecten.

Bomen laten knippen en kappen in de regio Den Haag door de specialist

Bomen knippen is de nieuwste techniek om uw boom te verwijderen. Madestein Groenprojecten uit Monster in de regio Den Haag heeft veel ervaring met het kappen én knippen van bomen. Tegenwoordig wordt vaak voor deze techniek gekozen omdat het een snellere en veiligere manier is om bomen te rooien. Met behulp van een hoogwerker of een klimmer worden eerst de grote takken uit de boom geknipt. Hierna wordt de aanzienlijk kleinere boom vakkundig gerooid. Ook verwerkt Madestein Groenprojecten het groenafval voor u ten behoeve van groene stroom. Behalve bomen knippen kunt u in de regio Den Haag ook bij ons terecht voor werkzaamheden als:

Vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden voor uw particuliere of bedrijfstuin kan doen.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op

Voor informatie over onze werkzaamheden of ons vakmanschap, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0174 – 281512, of stuur een e-mail naar info@madesteingroenprojecten.nl. Wij staan u graag te woord!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Groenprojecten Madestein