Beplanting Verwijderen

Beplanting verwijderen doen wij als volgt: Madestein heeft in tegenstelling tot zijn concurrenten een compacte bosfrees (FAE) die in één werkgang bomen, met een diameter tot 20 cm, verwijderd, versnipperd en licht door de grond verwerkt. 

Hierna kan de MZB aan de gang deze in eigen beheer ontwikkelde bosfrees die over top draait freest de wortels kapot, deze stukgefreesde wortels worden voldoende diep begraven en door een laag schone grond afgedekt. Je kunt er dus direct poten.

Struiken en heesters

Als uw tuin aangepast moet worden kunnen we naast bomen ook struiken, heesters en beplanting verwijderen. We beschikken over de materialen om deze klus snel te klaren.

Afvoeren groen

Door middel van onze aanhangwagens voeren wij het groen, indien gewenst, ook voor u af. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Mocht u zelf de grond willen afvoeren kan dit uiteraard ook.

Vraag na wat voor u mogelijk is

Als u meer informatie wilt hebben over het verwijderen van beplanting, of als u wilt weten wat in uw specifieke situatie mogelijk is, maak dan een afspraak met onze professionals. We komen graag een keer bij u langs om de situatie te beoordelen. Bel hiervoor naar 0174 – 281512 of stuur een e-mail op info@groenprojectenmadestein.nl of vul onderstaande contactformulier in.

We nemen graag even de tijd voor u!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Groenprojecten Madestein