Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 54 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Bomen vellen in Wateringen

Staat u op het punt om bomen te vellen in de omgeving van Wateringen? En bent u op zoek naar een professioneel hoveniersbedrijf dat dit op een veilige en gecontroleerde manier voor u uitvoert? Vertrouw dan op Madestein Groenprojecten uit Monster. Door de situaties op een accurate wijze in te schatten en gebruik te maken van professionele machines garanderen we veiligheid, kwaliteit en vakkundigheid bij het vellen van bomen in omgeving Wateringen.

Beoordelen van de situatie alvorens bomen te vellen in de omgeving van Wateringen

Het vellen of kappen van bomen in uw openbare, privé- of bedrijfstuin in Wateringen is niet zo simpel als u misschien denkt. Vooral bij scholen is het belangrijk om veilig en vakkundig te werk te gaan. Daarom komen wij vooraf de situatie en de omgeving goed bekijken zodat we een duidelijke risico-inschatting maken. Ook weten we op deze manier precies welke techniek we toe moeten passen. Zo vergt het vellen van enkele bomen in een achtertuin een andere werkwijze dan het vellen van meerdere bomen in een openbaar park in Wateringen. Meestal maken we gebruik van een knipschaar waarmee eerst de grote takken geknipt worden. Daarna wordt de kleine boom eenvoudig met een speciale bosfreesmachines verwijderd. Dit is de meest veilige en verantwoorde manier om bomen te vellen in de omgeving van Wateringen.

Neem contact op voor een beoordeling van uw project

Om u te voorzien van goed advies over het vellen of kappen bomen komen wij graag op locatie langs om de situatie te beoordelen. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 0174 – 281512 of stuur een e-mail naar info@groenprojectenmadestein.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Groenprojecten Madestein