Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 54 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Bomen rooien rondom school in Zoetermeer

Natuurlijk moet bomen rooien altijd veilig gebeuren, maar zeker in de buurt van een school moet u vertrouwen op ervaren mensen zoals Madestein Groenprojecten uit de regio Zoetermeer. Bij rooien worden bomen met wortel en al uit de aarde gehaald. Maar waar moet allemaal op gelet worden?

Bomen laten rooien in de buurt van een school in Zoetermeer

Het rooien van bomen wordt vooral gedaan wanneer er bijvoorbeeld bestraat moet worden, of u meer ruimte wilt creëren op of rondom het schoolplein in Zoetermeer. We bekijken bij elke klus de situatie zorgvuldig zodat we zeker weten dat het rooien, kappen, vellen of knippen van de bomen rondom een school bij Zoetermeer op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Wij hebben alle kennis én het materiaal in huis om de bomen veilig te rooien rondom de school in Zoetermeer, zonder dat de omgeving er last van ondervindt. Wij rooien bomen ook in de volgende regio’s: WestlandNaaldwijkDen Haag, etc. 

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan

Al meer dan 50 jaar werken wij met veel zorgvuldigheid aan particuliere, bedrijfs-, school- en stichtingstuinen in de regio Zoetermeer door bijvoorbeeld bomen te rooien en te planten. Vertrouw op ons voor een veilige en vakkundige werkwijze. Bel naar 0174 – 281512 of stuur een e-mail naar info@madesteingroenprojecten.nl als u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Groenprojecten Madestein