Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 54 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Tuinonderhoud voor uw stichting

Als u op zoek bent naar een hoveniersbedrijf voor het tuinonderhoud bij uw stichting, dan bent u bij Groenprojecten Madestein aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat groen rondom uw pand het hele jaar door fraai wordt bijgehouden door onze ervaren werknemers. Maak als stichting zijnde gebruik van ons servicepakket voor tuinonderhoud en maak een goede eerste indruk op uw bezoekers!

Kwalitatief tuinonderhoud voor het groen rondom uw stichting

Wij zijn een gecertificeerd hoveniersbedrijf met veel ervaring in het onderhoud van tuinen van zowel particulieren als bedrijven, scholen, stichtingen en gemeenten. Bij het tuinonderhoud voor stichtingen werken wij op basis van bestekken waar wij op inschrijven, denk hierbij aan:

  • RAW-bestekken
  • Beeld-bestekken
  • Bestek gunnen naar waarde

Wordt het tijd dat de tuin van uw stichting een representatiever beeld geeft? Maar weet u niet goed hoe? Wij bieden u ook graag de mogelijkheid om persoonlijk advies in te winnen over aanpassingen in uw tuin of nieuwe beplanting. Dit maakt het voor u wel zo gemakkelijk!

Wij staan voor u klaar

Als u vragen of opmerkingen heeft over tuinonderhoud bij uw stichting of wilt u graag groen laten beoordelen door onze boomchirurg, dan staan wij voor u klaar! Bel naar 0174 – 281512 of stuur een e-mail op info@groenprojectenmadestein.nl. Wij voorzien u graag van informatie of plannen een afspraak in om uw wensen door te spreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Groenprojecten Madestein