Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 54 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Tuinonderhoud stichting

Voor deskundigheid op het gebied van tuinonderhoud van uw stichting moet u bij Groenprojecten Madestein zijn. Groenprojecten Madestein zorgt ervoor dat het groen rondom uw pand het hele jaar fraai wordt bijgehouden door onze ervaren werknemers. Veel stichtingen in onder andere Den-Haag, Naaldwijk, Hoek van Holland, Wateringen, Loosduinen, Vlaardingen en Zoetermeer maken al gebruik van onze onderhoudsservice om een goede eerste indruk te maken op hun bezoekers en zijn zeer tevreden.

Kwalitatief onderhoud

 

Wij zijn een gecertificeerd hoveniersbedrijf met veel ervaring in het onderhouden van tuinen van particulieren, bedrijven, stichtingen en gemeenten. Bij tuinonderhoud voor stichtingen werken wij op basis van bestekken waar wij op inschrijven. Denk hierbij aan RAW-bestekken, Beeld-bestekken en een bestek gunnen naar waarde. Zo kunt u gerust zijn dat professionaliteit en kwaliteit onze basis is.

Misschien vindt u het tijd dat de tuin een representatiever beeld geeft van uw stichting, maar weet u niet goed hoe. Wij bieden u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van ons advies over aanpassingen in uw tuin of veranderde beplanting. Dit is voor u wel zo gemakkelijk.

Persoonlijk advies


Als u nu al vragen of opmerkingen heeft kunt u ons online contactformulier invullen. Als u meer specifieke informatie wilt over wat wij voor u kunnen betekenen in het tuinonderhoud van uw stichting neem dan telefonisch contact met ons op via de volgende telefoonnummers: vast 0174 – 281512 of mobiel 06 – 53 54 40 35. Wij maken dan snel een afspraak om uw wensen door te spreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Groenprojecten Madestein