Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 12 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Boomchirurg in Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een bekwame boomchirurg in Zuid-Holland, bijvoorbeeld in de omgeving van Rijswijk of Den Haag? Vertrouw dan op de jarenlange ervaring van Groenprojecten Madestein. Wij hebben gedegen kennis opgedaan in de gezondheid van bomen en het verbeteren hiervan. En zijn expert in boomverzorging Den Haag. Ontdek wat wij als boomchirurg in Zuid-Holland, regio’s Den Haag en Rijswijk, voor u kunnen betekenen.

Uw boomchirurg uit Zuid-Holland zorgt voor goede boomverzorging Den Haag

U wilt toch ook dat uw mooie, oude bomen in goede conditie blijven? Dan is het verplicht om uw boom op periodieke wijze te laten keuren op veiligheid. Het zorgt niet alleen voor een beter behoud van de boom, het is ook veiliger voor iedereen die in de buurt van de boom komt. Tijdens onze werkzaamheden als boomchirurg bezoeken wij bomen in allerlei vormen en maten in plaatsen in Zuid-Holland, zoals Rijswijk en Den Haag. De vitaliteit van de boom en de huidige conditie worden uitvoerig onderzocht en beoordeeld, waarna alle bevindingen en waarnemingen in een rapport worden vermeld. Wilt u ook goede boomverzorging in regio Den Haag? Contacteer ons nu!

Waar let de boomchirurg op tijdens een controle?

Tijdens de grondige inspectie onderzoeken onze boomchirurgen diverse aspecten van de boom, zoals:

  • De omgeving van de boom
  • De schors
  • De aanhechting van de takken
  • Eventuele aanwezigheid van zwammen

Is er geen sprake van zichtbare gebreken om en op de boom? Dan wordt de boom goedgekeurd. Zijn er wel gebreken? In sommige gevallen kunnen deze worden verholpen dankzij grondig snoeien van de boom. Is dit niet het geval en wordt de boom afgekeurd? Dan schakelt u ons in voor het veilig verwijderen van uw boom of bomen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

U schakelt ons niet alleen in voor boomverzorging in Den Haag of als boomchirurg in de wijde omgeving van Rijswijk, Den Haag en andere plaatsen in Zuid-Holland, maar ook voor bijvoorbeeld het ontwerp en de aanleg van een nieuwe tuin of het onderhoud van uw huidige schooltuin. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! Bel naar 0174 – 281512 voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@groenprojectenmadestein.nl.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Groenprojecten Madestein