Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 12 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Bomen vellen in Delft

Bent u op zoek naar een professionele en kundige hovenier om uw bomen te laten vellen in de omgeving van Delft? Met onze hoogwaardige materialen vellen wij zowel grote als kleine bomen in de particuliere, zakelijke en openbare tuinen in en rondom Delft. Ons vakmanschap in tuinonderhoud, gebaseerd op 50 jaar ervaring in het hoveniersvak, zorgt ervoor dat we alle boomverzorging zorgvuldig tot een goed einde volbrengen.

Hoe werkt het om bomen te laten vellen in Delft?

Bij Groenprojecten Madestein vinden wij het vooral belangrijk dat het vellen van bomen in de omgeving van Delft zo veilig en vakkundig mogelijk gebeurt. Dit komt namelijk ook de boom ten goede. Elke klus is specifiek én uniek, zo gaan we anders te werk bij grote bosgebieden of losse bomen. Door de juiste toepassing van technieken en het vertrouwen op hoogwaardige machines en materialen, is alles bij ons mogelijk. Denk hierbij aan conventioneel vellen en het groenafval afvoeren, maar we passen ook regelmatige een compacte bosfrees (FAE) toe waarna we het groenafval licht door de grond verwerken.

Meerdere diensten en werkzaamheden

Naast het vellen van bomen, vertrouwt u ook op Groenprojecten Madestein als u snel en kundig boomwortels wilt laten verwijderen in de omgeving van Delft. Daarnaast voeren wij ook boomcontroles uit om uw bomen te controleren op vitaliteit en conditie. Heet u nog vragen over het vellen van bomen in uw tuin of openbare ruimte in de omgeving van Delft, of over onze andere werkzaamheden? Bel naar 0174 – 281512 of stuur een e-mail naar info@groenprojectenmadestein.nl. We helpen u graag verder.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Groenprojecten Madestein