Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 54 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Tuinonderhoud rondom school

Wilt u graag het tuinonderhoud regelen voor uw school in Hoek van Holland of elders in Zuid-Holland? Vertrouw dan op de deskundigheid van Groenprojecten Madestein! Op een school of kinderdagverblijf moeten kinderen zich prettig voelen in de schoolomgeving. Een mooi bijgehouden groenvoorziening levert hier een grote bijdrage aan. Wij zijn een gecertificeerd hoveniersbedrijf uit de buurt van Hoek van Holland dat veel ervaring heeft met tuinonderhuid rondom een school, maar ook bij particulieren en bedrijven.

Is tuinonderhoud rondom een school belangrijk?

De omgeving van een school is belangrijk voor onder andere de uitstraling in de wijk, maar ook voor het belang van de kinderen. Wij dragen graag zorg voor het tuinonderhoud rondom uw school in Hoek van Holland of elders in Zuid-Holland. Tijdens het onderhoud zorgen we ervoor dat het groen rondom de school het hele jaar door fraai wordt bijgehouden door onze vakkundige medewerkers. Veel bedrijven maken graag gebruik van onze onderhoudsservice en geven aan hierover zeer tevreden te zijn. Dat is een contract van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij, naast het plegen van tuinonderhoud, u vakkundig adviseren over aanpassingen aan de schooltuin. Denk hierbij aan nieuwe beplanting, het weghalen van bomen of de aanleg van een educatieve schooltuin, maar ook het vervangen van zand in de zandbakken behoort tot onze werkzaamheden. U bent bij ons tevens aan het juiste adres voor sportveldonderhoud.

Neem contact op bij vragen

Als u nog vragen heeft over de mogelijkheden qua tuinonderhoud rondom uw school, of u wilt graag weten of u in aanmerking komt als u in Hoek van Holland of elders in Zuid-Holland een school heeft? Bel dan naar 0174 – 281512 of stuur een e-mail op info@groenprojectenmadestein.nl. Wij informeren u graag over wat wij kunnen betekenen voor u en uw scholengemeenschap!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Groenprojecten Madestein