Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 54 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Tuinonderhoud school

Voor deskundigheid op het gebied van tuinonderhoud van uw school of kinderdagverblijven kunt u rekenen op Groenprojecten Madestein zijn. Kinderen dienen zich prettig te voelen in de schoolomgeving en een mooi bijgehouden groenvoorziening levert daar een grote bijdrage aan. Wij zijn een gecertificeerd hoveniersbedrijf met veel ervaring in het onderhouden van tuinen van particulieren, bedrijven, stichtingen en gemeenten in onder andere Den-Haag, Naaldwijk, Hoek van Holland, Wateringen, Loosduinen, Vlaardingen en Zoetermeer.

Onderhoud en advies

 

De omgeving van een school is belangrijk voor onder andere de uitstraling in de wijk. Groenprojecten Madestein zorgt ervoor dat het groen rondom uw school het hele jaar fraai wordt bijgehouden door onze vakkundige medewerkers. Veel bedrijven maken al gebruik van onze onderhoudsservice om indruk te maken en zijn zeer tevreden. Wij stellen met u een contract op tegen een scherpe prijs.

Daarnaast kunnen wij u vakkundig adviseren over aanpassingen in uw schooltuin. Wellicht zit u te denken over veranderde beplanting of wellicht een educatieve schooltuin. Madestein is sterk op de kleine ruimte zoals het vervangen van zand in de zandbakken

Heeft u vragen?


Als u meer informatie wilt over wat wij voor u kunnen betekenen in het tuinonderhoud van uw school neemt u dan contact met ons op. U kunt ons bellen via de volgende telefoonnummers: vast 0174 – 281512 of mobiel 06 – 53 54 40 35. Wij nemen de tijd voor u. Als het nodig is kunnen wij een afspraak met u maken om uw wensen door te spreken. Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u ook ons online contactformulier invullen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Groenprojecten Madestein