Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 54 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Uitfrezen van boomstronken

Bij Groenprojecten Madestein hebben we ons gespecialiseerd in het uitfrezen van boomstronken. Na jarenlange ervaring is dit een echte routineklus geworden die wij uitvoeren met de meest moderne apparatuur. Als u ons inschakelt voor het uitfrezen van boomstronken, dan bent u ervan verzekerd dat de werkzaamheden in uw tuin, perceel, terrein of grond op een deskundige manier worden uitgevoerd.

Het uitfrezen van boomstronken op snelle en deskundige wijze

De aanwezigheid van boomstronken in uw tuin kan zeer storend werken. Zeker als u optimaal wilt genieten van alle hoekjes en uitzichten door een mooi gazon aan te leggen of een terras te bouwen. Een snelle techniek om de boomstronken te verwijderen is uitfrezen. Door gebruik te maken van de meest moderne machines op het gebied van groenonderhoud, waaronder onze eigen stobbenfrezen, wordt de klus altijd snel en deskundig geklaard. Bovendien geven wij u graag advies over de inrichting en het onderhoud van uw tuin. Wist u bijvoorbeeld dat u via Madestein Groenprojecten ook een boomchirurg kunt inschakelen om te bekijken of uw bomen nog gezond zijn?

Neem contact op bij vragen

Voor specifieke informatie over of het maken van een afspraak voor het uitfrezen van boomstronken neemt u telefonisch contact met ons op via 0174 – 281512. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@groenprojectenmadestein.nl. Wij nemen graag de tijd voor u!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Groenprojecten Madestein