Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 54 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Boom weghalen in Vlaardingen

Een boom laten weghalen in de omgeving van Vlaardingen laat u over aan Madestein Groenprojecten. Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van uw particuliere of bedrijfstuin, wat resulteert in een uiterst verzorgde uitstraling van uw tuin. Of u nu een boom wilt laten weghalen of juist beplanting wilt laten aanbrengen bij uw tuin of openbare ruimte in de regio Vlaardingen. Wij staan voor u klaar!

Een boom weghalen in de regio Vlaardingen? Regel uw vergunning!

Het weghalen van een boom in de regio Vlaardingen kan niet zomaar geregeld worden. Vaak moet u hiervoor een vergunning aanvragen bij de gemeente om de omgeving vrij te geven. Door onze jarenlange ervaring weten we bij Madestein precies hoe we dit voor u moeten aanpakken en regelen we het benodigde papierwerk voor u. Wij weten namelijk precies welke werkwijze toepasbaar is, omdat we de situatie van de boom en de omgeving komen bekijken om onze veilige tactiek te bepalen. Het weghalen van een boom in de regio Vlaardingen is niet alleen een kwestie van de juiste zaag inzetten, maar ook de veiligheid van het personeel en de machines is van groot belang.

Vertrouw op Madestein

Naast het weghalen van een boom vertrouwt u op ons voor vele andere werkzaamheden rondom uw particuliere of bedrijfstuin in de regio Vlaardingen. Denk hierbij aan het knippen of rooien van bomen, maar ook voor het onderhoud van sportvelden zijn wij beschikbaar. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Bel dan naar 0174 – 281512 of stuur een e-mail op info@groenprojectenmadestein.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Groenprojecten Madestein