Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 54 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Sportveldonderhoud

Bent u op zoek naar een partij die gedegen sportveldonderhoud kan uitvoeren voor u? Vertrouw dan op Groenprojecten Madestein uit Monster! Wij hebben diepgaande kennis van de verschillende grassoorten en diens eigenschappen. Hierbij houden we uiteraard ook rekening met de verschillende sporten die erop beoefend worden. Het is mogelijk om ons in te schakelen voor zowel periodiek als groot onderhoud!

Sportveldonderhoud voor elk soort veld

Wij verzorgen het sportveldonderhoud voor elk type sportveld. Of uw sportveld nu bestaat uit kunst- of natuurgras, wij hebben de kennis over de verzorging op basis van jarenlange ervaring. Ons allround hoveniersbedrijf biedt diensten aan zowel bedrijven als stichtingen aan. Wij weten precies hoe we uw sportveld in uitstekende staat houden. Werkzaamheden die u van ons mag verwachten zijn onder andere:

  • Gras maaien
  • Door- en inzaaien
  • (diep)Beluchten
  • Bezanden
  • Vertidrainen

Een langdurige relatie met onze opdrachtgevers

Bij Madestein Groenprojecten vinden we het uiteraard fijn om nieuwe klanten te krijgen, maar we hechten ook veel waarde aan een duurzame relatie met onze opdrachtgevers. Zo weten u namelijk precies waar u aan toe bent. Wist u trouwens dat u naast sportveldonderhoud bij ons ook welkom bent voor diverse renovatiewerkzaamheden en het weghalen van bomen? Bel voor de mogelijkheden naar 0174 – 281512 of stuur een e-mail op info@groenprojectenmadestein.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

    Groenprojecten Madestein