Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 12 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

VTA-controle in Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een professionele uitvoerder van de VTA-controle of VTA-inspectie in de regio Den Haag, Zuid-Holland? Een VTA-controle is van groot belang om de gezondheid en veiligheid van uw bomen te waarborgen. U moet ervan op aan kunnen dat de bomen geen veiligheidsrisico’s vormen voor anderen. Daarnaast is het verplicht om bomen periodiek te laten keuren.

Uw adres voor een kundige VTA-controle in Den Haag of elders in Zuid-Holland

Een mooie tuin of een prachtig park met grote bomen is een lust voor het oog. Bomen zorgen voor schaduw om in de zomer heerlijk te vertoeven en ze zijn de schuilmogelijkheden voor dieren. Toch is het verstandig om ook altijd te letten op de veiligheid van mensen die in de buurt van grote bomen komen, vooral als die grote bomen zich op drukke plaatsen bevinden. Laat daarom uw bomen in heel Zuid-Holland uitvoerig onderzoeken door onze boomchirurgen. Deze voeren een VTA-inspectie uit, waar goed wordt gekeken naar de veiligheid van de boom. Aan de hand van de resultaten van onze VTA-controle kan een gedegen eindoordeel worden gegeven over de staat van de conditie en vitaliteit van de boom.

Mijn boom verkeert in slechte staat, wat nu?

Als uit de VTA-controle blijkt dat de boom in Den Haag of elders in Zuid-Holland in slechte conditie verkeert, moeten er maatregelen worden genomen. Tijdens de inspectie richten wij ons op verschillende factoren van de boom, zoals:

  • De omgeving van de boom
  • De schors
  • De aanhechting van de takken
  • Eventuele aanwezigheid van zwammen

Komen uw bomen in Den Haag of elders in Zuid-Holland glansrijk door de VTA-controle en VTA-inspectie heen? Dan geniet u nog lang van uw mooie bebossing. Zijn er wat haken en ogen? In veel gevallen kunnen wij deze vakkundig verhelpen. Mocht dit niet baten, dan schakelt u ons ook in om uw boom te laten verwijderen of te snoeien zodat de veiligheidsrisico’s beperkt worden.

Informeer naar de mogelijkheden van een VTA-inspectie in Zuid-Holland

Wilt u graag een VTA-controle of -inspectie laten uitvoeren in de regio Zuid-Holland? Dan zijn wij u graag van dienst! Plan een afspraak met onze boomchirurg in via 0174 – 281512 of stuur een e-mail naar info@groenprojectenmadestein.nl. Wij helpen u snel verder!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Groenprojecten Madestein