Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 54 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Bomen knippen

Groenprojecten Madestein heeft veel ervaring met bomen knippen. Dit is de nieuwste techniek om bomen te verwijderen of kandelaberen. De graafmachine met bomenschaar klemt de tak vast zodat het mes de tak kan doorknippen tot 40 cm diameter. De vastgehouden tak wordt dan veilig op de grond gelegd. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Laat uw bomen knippen op een veilige manier

Bomen knippen is een snellere en veiligere manier om bomen te rooien. Er hoeft geen bomenklimmer meer de boom in om deze uit te kleden. Wanneer gewenst is het echter nog steeds mogelijk om de klimtechniek toe te passen voor het snoeien van bomen, want wij ontvangen hier nog steeds veel aanvragen voor. Door klimtechnieken en/of het gebruik van een hoogwerker kunnen wij voor u ook op moeilijk bereikbare plaatsen komen. Daarnaast gebruiken al veel andere hoveniers en aanneembedrijven onze expertise bij andere klussen om uw tuin klaar te maken voor het volgende jaar. U kunt hierbij onder andere denken aan:

  • Boomveiligheidscontrole
  • Snoeihout en takken versnipperen
  • Bomen rooien
  • Beplanting verwijderen

Wilt u graag weten hoe onze techniek werkt? Bekijk dan dit filmpje over de knipper die wij gebruiken.

Wij zijn werkzaam in de regio Den Haag

Wij zijn werkzaam in de omgeving van Den Haag, Naaldwijk, Hoek van Holland, Wateringen, Loosduinen, Vlaardingen en Zoetermeer voor het knippen van bomen. Zowel voor particuliere tuinen als voor bedrijven en scholen staan wij klaar. Voor informatie over bomen knippen of onze andere vakmanschappen, neemt u contact op door te mailen naar info@madesteingroenprojecten.nl. Ook zijn we telefonisch bereikbaar via 0174 – 281512. Wij staan u graag te woord.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Groenprojecten Madestein