Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 54 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Bomen knippen

Groenprojecten Madestein heeft veel ervaring met het bomen knippen. Dit is de nieuwste techniek om bomen te verwijderen of candelaberen. De graafmachine met bomenschaar klemt de tak vast zodat het mes de tak kan doorknippen tot 40 cm diameter. De vastgehouden tak wordt dan veilig op de grond gelegd. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Den-Haag, Naaldwijk, Hoek van Holland, Wateringen, Loosduinen, Vlaardingen en Zoetermeer.

Knippen en meer


Bomen knippen is een snellere en veiligere manier om bomen te rooien. Er hoeft geen bomen klimmer meer de boom in om deze uit te kleden. Wij beheersten de klimtechniek wel Voor het snoeien van bomen waar wij veel gevraagd voor worden. Door klimtechnieken en/of het gebruik van een hoogwerker kunnen wij voor u ook op moeilijk bereikbare plaatsen komen. Daarnaast gebruiken al veel andere hoveniers en aanneembedrijven onze expertise bij andere klussen om uw tuin klaar te maken voor het volgende jaar. U kunt hierbij o.a. denken aan:

  • Boomveiligheidscontrole
  • Snoeihout en takken versnipperen
  • Bomen rooien
  • Beplanting verwijderen

Contact

Voor informatie over bomen knippen of ons ander vakmanschap, kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u het bedrijf telefonisch bereiken: telefoon 0174 – 281512 en
mobiel 06 – 53 54 40 35. Wij staan u graag te woord.

Info kijk maar eens dit filmpje wij hebben de zelfde knipper http://www.youtube.com/watch?v=Gojce3jSZuc

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Groenprojecten Madestein