Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 54 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Stobbenfrezen 

Bij Groenprojecten Madestein hebben wij ons gespecialiseerd in de techniek achter stobbenfrezen. Stobbenfrezen is het geheel uitfrezen van stobben (boomstronken) in uw tuin of openbare ruimte. Dit is voor ons een routineklus door de jarenlange ervaring. Als u ons inschakelt voor het uitfrezen van uw boomstronk, dan bent u gegarandeerd dat dit op een deskundige manier gebeurt.

Snel beplanten of bestraten na stobbenfrezen is mogelijk

Wilt u graag snel uw tuin of openbare ruimte opnieuw laten bestraten of een gazon laten leggen? Of wenst u een zieke boom na diens controle te vervangen door een jonge gezonde boom? Dan is stobbenfrezen de techniek waar u op zit te wachten! Met onze moderne machines zorgen we ervoor dat uw ongewenste beplanting op een snelle en veilige wijze wordt verwijderd. Na het knippen, rooien of vellen van de boom gebruiken we de wortelfrees om de stobbe te verwijderen en te versnipperen. Dit wordt daarna direct door de omgewoelde grond verwerkt. Zo kunt u snel verder met het bestraten, betegelen of opnieuw beplanten van uw tuin.

Vraag na wat voor u mogelijk is

Als u meer informatie wilt hebben over stobbenfrezen, of als u wilt weten wat in uw specifieke situatie mogelijk is, maak dan een afspraak met onze professionals. We komen graag een keer bij u langs om de situatie te beoordelen. Bel hiervoor naar 0174 – 281512 of stuur een e-mail op info@groenprojectenmadestein.nl. We nemen graag even de tijd voor u!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Groenprojecten Madestein