Sterk op de kleine ruimte!

Ruim 54 jaar ervaring!

Kwaliteit, vakmanschap en kennis!

Stobbenfrezen 

Groenprojecten Madesteinheeft zich gespecialiseerd in stobbenfrezen. Het geheel uitfrezen van de stobben is voor ons een routineklus geworden door onze jarenlange ervaring. Als u ons inschakelt dan kunt u gerust zijn dat het stobbenfrezen in uw tuin op een deskundige manier gebeurt.

Snel en deskundig na het stobbenfrezen kan er een boom, bestrating of gazon gemaakt worden.


Madestein heeft zich bekwaamd in tuinonderhoud in de ruime zin. Van het aanleggen van uw tuin tot het onderhouden en het wegfrezen van ongewenste beplanting. Wij beschikken over de modernste machines op het gebied van groenonderhoud, waaronder meerdere stobbenfrezen.

Na het weghalen van de boomstronk kan Madestein wellicht meer voor u betekenen. Wij adviseren u graag over de inrichting en het onderhoud van uw privé- of bedrijfstuin. Neem eens een kijkje op onze website voor de mogelijkheden. Groenprojecten Madestein is gevestigd in Monster en wij zijn werkzaamheden in onder andere Den-Haag, Naaldwijk, Hoek van Holland, Wateringen, Loosduinen, Vlaardingen en Zoetermeer.

Contact


Als u meer informatie wilt over wat wij voor u kunnen doen op het gebied van stobbenfrezen laat het ons dan weten. Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u ons online contactformulier invullen. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen via de volgende nummers: 0174 – 281512 of 06 – 53 54 40 35. Wij nemen de tijd voor u.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek wijzen wij u graag, geheel vrijblijvend, op de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Groenprojecten Madestein